Johannes sleipe foto

June 18th, 2014

Huske ditt forste kyss?

June 18th, 2014

Kan du huske ditt første kyss? Jeg husker mitt. Jeg hadde sett på denne gutten i mange dager. Diltet litt etter han sånn på avstand. Kunne ikke være for pågående heller. Han kjente til meg, for vi hadde vært sammen ved flere anledninger. Vi pleide ofte å spille backgammon sammen på fritiden. Han var så kjekk, og utrolig interessant. Han hadde opplevd fantastisk mye, bodd i utlandet i noen år, levd livet og bare gjort det han hadde lyst til. Jeg var helt på bånn forelsket i denne fyren.

Flera ganger etter å

Flere ganger etter å ha vært sammen og spilt eller gjort noe annet, bare snakket, måtte jeg snakke med venninnene for å høre hva det betød det han hadde sagt da, og hva er neste steg fra meg for å finne ut om han er interessert. Det var mye frem og tilbake og frustrerte tider. Jeg skulle egentlig ikke ha kjæreste for det passet så dårlig. Jeg var alt for opptatt. Jobbet mye, og jeg holdt på med studier og forsørget meg selv med gratis-lån.com. En kveld banket det på døren og der sto han. Han bare så meg dypt i øynene og ga meg et fantastisk kyss. Det var helt herlig. Jeg smeltet helt. Han har fortsatt den virkningen på meg nesten 10 år senere.

Overfolsom termostat

June 18th, 2014

Jeg er super overfølsom for svingninger i temperaturen. Jeg kan kjenne på kroppen om romtemperaturen går fra 23c til 24c grader. På 24c begynner jeg å svette, mens på 22,5 fryser jeg nesten i hjel. Dette er temmelig frustrerende. Jeg kler av og på meg jakker og tøfler om en annen. En gang var vi på hyttetur med noen venner. Den ene kompisen ville ha det kjempe varmt for han likte det når det var i nærheten av 30c grader. Det var rene badstuen for meg, og jeg er ikke glad i badstue for de blir for varme. Vi andre satt og svettet og han koste seg. Sitter jeg i en badstue mister jeg pusten av varmen og dampen, så det er ikke helt min greie.

Kalde temperaturer går till viss grad

Kalde temperaturer går til en viss grad, men jeg fryser lett og må kle på meg en hel haug før vi skal ut om vinteren, og gjerne om sommeren også. Det sprø er at jeg nesten alltid går ut uten jakke om sommeren, for hver gang så tenker jeg at det blir sikkert bra denne gangen, men hver gang fryser jeg uansett. Nå har jeg funnet ut at det beste klimaet er 23,5c grader året rundt. Med lån-uten-sikkerhet.nu har jeg fått meg varmepumpe og har det helt topp så lenge jeg er hjemme.

Telefon

June 2nd, 2014

For litt siden mistet jeg mobilen min da jeg vare ute på byen og har ikke den minste anelse om hvor den kan befinne seg. Jeg har begynt å miste håpet for at den dukker opp igjen så da er det vel bare å se etter en ny. Men hvilken telefon skal jeg ha? Den jeg hadde var en iPhone som jeg var veldig fornøyd med, men kanskje det er på tide å prøve noe nytt. Har hørt veldig mye positivt om android-telefoner og mine nærmeste venner anbefaler dem. Med så mange forskjellige telefoner på markedet i dag er det nesten umulig å bestemme seg helt for hva som passer meg best, alle telefonene i dag kan det samme.

Det går verl mer på smag og behag

Da går det vel mer på smak og behag, om man like stor eller lite, Apple eller android, og hvilket abonnement er mest gunstig for mitt bruk? Nei dette er altså ikke lett å bli klok på. Kjenner meg selv såpass godt at jeg kommer nok å dette tilbake på en iPhone, en telefon jeg er kjenner til og trivdes med. Blir vel samme abonnement også. Når jeg ikke søker opp telefoner liker jeg å lese, jeg finner mye godt lesestoff på http://www.låne-15000.no absolutt verd en titt!

Kolbjørns mørke bild

May 11th, 2014

Solbrent

May 9th, 2014

Jeg vet ikke engang hvordan dette kunne skje. Jeg hadde forstått det hvis det fremdeles var fantastiske varmegrader som det var nå nylig – men nei, været har ikke engang vært så bra. Ja, jeg har vært mye ute, og ja, jeg brukte ikke solkrem – men jeg tenkte ikke engang på at det i det hele tatt ville trenges. Ja, du kan si at jeg var litt dum her, men det er vel ikke noe å gjøre med det. Jeg er i alle fall glad for at dette ikke skjedde på en eller annen ferie jeg hadde tatt ut et lite lån for å ta. Det hadde virkelig vært surt, for jeg ser helt forferdelig ut. Nei, dette var gratis solbrenthet, og det er nok den beste solbrentheten som finnes – hvis det er mulig å si det.

Fuktighetskrem

Nå har jeg måttet smøre meg med fuktighetskrem flere ganger kun i dag – og jeg flasser like fullt. Jeg må vel rett og slett bare la det gå over, og prøve å vise meg utenfor døren som jeg muligens kan. Det blir litt bedre hvis jeg skraper det av, i alle fall for en kort periode – det er en liten trøst. Jeg har også blitt solbrent en god del ganger, så jeg vet at det er over snart.

Bingobonus uten innskudd

February 12th, 2014
Bingo blomstrer virkelig på nettet, og det er ikke så rart. Selv om bingo på nett ikke er her for å erstatte den lokale bingohallen din er det åpenbare fordeler med å spille virtuelt. Den aller største forskjellen mellom disse to måtene å spille bingo på er at når du spiller på nett kan du spille når enn du vil. Du trenger ikke å hoppe i bilen og kjøre noe sted, du kan spille hjemmefra – og det spiller ingen rolle hva klokka er heller. Har du mobil med nett er det også mulig å spille bingo med den, og da vil du aldri være mer enn noen sekunder unna å ha det gøy med bingo – til en hver tid.
Men det er ikke bare hvor mye raskere, enklere og mer tilgjengelig bingo på nett er som gjør det fordelaktig over den tradisjonelle måten å spille bingo på. Det er nemlig slik at det på bingosider er mulig å få bonus uten innskudd. Hvis du har noen spørsmål om hvordan du får slike bingobonuser har det nå kommet en side som burde ha de svarene du er ute etter bingo-bonus-uten-innskudd.com. Bingobonus gjør alt enklere og morsommere.

Arnsteins tvetydige foto

November 12th, 2013

Sår i munnen

November 12th, 2013

Dette har plaget meg en stund nå – og det har ikke grodd skikkelig ennå. Det hele begynte noen dager etter Halloween da jeg tømte resten av godterist, og med en jafs hadde jeg plutselig bitt av litt av huden på insiden av munnen. Gjorde bare vodt akkurat da, men det har vært en irritasjon helt siden da. Grunnen til at det ikke har gått vekk ennå er nok at jeg rett og slett ikke kan stoppe å røre det. Tror at jeg kan ha bitt det et par ganger til også – bare ikke i like stor grad. Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å la det være i fred – men nå er det i alle fall ikke en så stor plage – så det gjør ikke så mye. Uansett, for å skifte temaet litt: Er du en av dem som trenger et lån nå for tiden? Vel, en ting er sikkert, og det er at dette er en valdig bra tid å være ute etter lån. Du vil finne fullt av gode leverandører på nettet, som kan hjelpe deg skikkelig her. Du kan til og med få pengene på dagen! Ja, du hørte riktig, nå er det lånleverandører som gir deg lån på dagen. Hvis dette høres interessant ut kan du følge linken forn mer info.

Vafler fra bunnen av

October 28th, 2013

For rundt to uker fant jeg en gammel pose med vaffelpulver, som jeg mer eller mindre hadde helt glemt at jeg hadde. Det var skikkelig godt, spesielt med litt syltetøy på. Ikke at de trengte det, men det er jo bare litt ekstra magi. Storkoste meg skikkelig. Jeg orket ikke alle på stedet, så de holdt ut dagen – og jeg må si at det var en rimelig god dag for meg. Vel, i dag har jeg bestemt meg for å lage vafler igjen, men jeg har også bestemt meg for å være litt sunnere denne gangen. Derfor har jeg fått en oppskrift på det som tydeligvis skal være rimelig sunne vafler fra mamma, og nå tenker jeg å lage det fra bunden av. Har samlet opp alle ingrediensene på benken, og skal til å lage det nå. Ja, dette kommer nok til å ta en god del lenger tid enn sist, men hvis jeg slipper en lang joggetur for å bli kvitt det så har jeg jo vunnet. Ønsk meg lykke til! Forresten, er du på jakt etter å låne penger billig? Nå har det kommet en side som hjelper deg med alt dette. Det er jo ingen grunn for dette å være vanskelig: her kan du lese mer. Lykke til med lånet!